avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accept de plata asirom
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accept de plata asirom

in primul rand vreau sa va spun ca eu am rezolvat problema reparand masina pe asigurarea vinovatului rca asirom...pentru accepte de plata am sunati la bucuresti ca pentru noi constantenii acceptul vine de la bucuresti la d-na ANCA COJOCARU 0216011079..vreau sa spun ca am sunat la cel putin 7-8 nr. la alte nr.de tel.unde era ocupat toata ziua care nu raspundea nimeni...succesuri
Cel mai recent răspuns: CALIN MARIUS CHEREGI , Consilier juridic 19:36, 29 August 2009
Probabil ca valoarea daunei era mare si din aceasta cauza s-a cerut acceptul centralei.
Numai bine
Sunt proceduri interne ale fiecarui asigurator care trebuie respectate. Important este ca v-ati reparat prejudiciul. Desigur ca sunt inca infinit de multe probleme in sistem. Acestea tin insa de C.S.A.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare rca - plata daunelor mugur_m mugur_m Am fost tamponat de un conducator auto care a trecut pe rosu. M-am folosit de asiguarea lui RCA pentru a repara masina insa cand sa plateasca asiguratorul ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna !! Graure Ionut Graure Ionut Buna ziua !! Am deschis un dosar de dauna la Asirom pitesti pe data de 14 Decembrie 2017..S a făcut constatarea, S a făcut devizul de către service S a ... (vezi toată discuția)
Incredibil dar adevarat norck norck acum 2 luni am avut un accident in care eu sunt pagubitul. a venit politia si mi-a fost recomandat ca mergem sa facem intelegere amiabila (pentru a nu fi ... (vezi toată discuția)