avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... revin cu amanunte
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

revin cu amanunte

cred ca nu m-am facut inteles nu este vorba de o dauna totala doar ca asiromul nu plateste acei 11700ron. spunand ca as fi depasit cei 8000ron..masina este un g 5 2005conforline 140cp navigatie full electric senzori mai putin piele si xenon.unde trebuie sa ma adreses sau ce demersuri sa fac eu ca pagubit in momentul in care servisul practic sechestreaza masina de 10 zile..multumesc
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 13:09, 27 August 2009
Solicitati explicatii/calcul scris de la asigurator.Nu exista aceasta "limita" de 8.000 RON, decat daca au evaluat masina astfel incat aceasta suma reprezinta 75% din valoarea reala(valoarea de nou minus uzura la 4 ani)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revin cu amanunte catamxy catamxy cred ca nu m-am facut inteles nu este vorba de o dauna totala doar ca asiromul nu plateste acei 11700ron. spunand ca as fi depasit cei 8000ron..masina este un ... (vezi toată discuția)
Dauna totala euroins mirceaculus mirceaculus am fost implicat intr-un accident rutier,iar vinovatul avea rca la euroins.din constatarile celui de la asigurari a rezultat faptul ca masina este dauna ... (vezi toată discuția)
Refuz accept de plata rca asirom catamxy catamxy buna..in urma cu 1 luna de zile mi-a fost lovita masina in partea din spate de catre o masina care nu a observat incetinirea mea pentru virajul la ... (vezi toată discuția)