avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Activitate Tabaranu Eliza

Activitate Tabaranu Eliza

Sunt Inspector de Specialitate la o Primarie, contractual, nu avem contabil iar primarul s-a gandit sa-mi dea mie dispozitie cu atributii de contabil. Poate sa ma oblige sa accept respectiva dispozitie?Mentionez ca am terminat Facultatea de Administratie Publica insa nu am nici o experinta in domeniul contabilitatii si nici studii de specialitate. Banii pe care ii primesc sunt foarte putini iar raspunderea de contabil la o primarie nu e chiar o joaca. Ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc muuult.
Am terminat Fac. de Administratie publica si lucrez la Compartimentul de asistenta sociala si m-ar interesa un curs mai serios in domeniul asistentei sociale ca sa nu mai fiu nevoita sa fac facultatea de asistenta sociala. Credeti ca este necesar? Si daca da, cam ce m-ati sfatui sa fac?
Mentionez faptul ca de curand Compartimentul a fost acreditat iar cei de la Directia Muncii spun ca pentru a ne prelungi acreditarea trebuie sa fie cineva cu studii in domeniul asistentei sociale. Va multumesc
Da, ai dreptate. Postul e pe studii medii. Dar macar asi putea cere urmatoarea treapta de salarizare, pana gasesc un alt post disponibil.
Si inca ceva.... conform art. 7, alin 2 din OG 10/2008 promovarea in conditiile legii a persoanelor care au absolvit studii de nivel superior se face prin transformarea postului pe care acestea sunt incadrate intr-un post de nivel superior. Bine.... ca nici nu am auzit de Functionar arhivar cu studii superioare, dar daca asi reusi sa transform postul cumva.... cred ca s-ar putea renunta la "arhivar", sau cumva.... ma rog. Ce zici de asta?
Am terminat anul acesta Facultatea de Administratie publica si lucrez ca Functionar Arhivar treapta II la o Primarie (momentan pe studii medii). As vrea sa stiu care ar fi temeiul legal de crestere a salariului o data cu terminarea facultatii si chiar posibilitatea promovarii. Va multumesc