Am terminat anul acesta Facultatea de Administratie publica si lucrez ca Functionar Arhivar treapta II la o Primarie (momentan pe studii medii). As vrea sa stiu care ar fi temeiul legal de crestere a salariului o data cu terminarea facultatii si chiar posibilitatea promovarii. Va multumesc
Depinde mult de Organigrama, daca postul respectiv de functionar arhivar cere studii superioare. Daca nu, s-ar putea sa nu beneficiati de marire de salariu. Eventual puteti da concurs pe un post care cere ca pregatire studiile terminate de d-voastra.
AngiF
Da, ai dreptate. Postul e pe studii medii. Dar macar asi putea cere urmatoarea treapta de salarizare, pana gasesc un alt post disponibil.
Si inca ceva.... conform art. 7, alin 2 din OG 10/2008 promovarea in conditiile legii a persoanelor care au absolvit studii de nivel superior se face prin transformarea postului pe care acestea sunt incadrate intr-un post de nivel superior. Bine.... ca nici nu am auzit de Functionar arhivar cu studii superioare, dar daca asi reusi sa transform postul cumva.... cred ca s-ar putea renunta la "arhivar", sau cumva.... ma rog. Ce zici de asta?