avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Urgent, va rog sa ma ajutati...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Urgent, va rog sa ma ajutati...

Sunt Inspector de Specialitate la o Primarie, contractual, nu avem contabil iar primarul s-a gandit sa-mi dea mie dispozitie cu atributii de contabil. Poate sa ma oblige sa accept respectiva dispozitie?Mentionez ca am terminat Facultatea de Administratie Publica insa nu am nici o experinta in domeniul contabilitatii si nici studii de specialitate. Banii pe care ii primesc sunt foarte putini iar raspunderea de contabil la o primarie nu e chiar o joaca. Ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc muuult.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 19:35, 22 Martie 2010
Daca dispozitia e data doar oral, comunicati-i ca aveti nevoie de o dispozitie scrisa.Daca dispozitia e scrisa o puteti ataca in justitie pentru nelegalitate.
Succes.
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
Mihaela Hornea, Avocat
Nu va poate obliga din punct de vedere legal , insa puteti fi sicanata ... Tineti-va tare pe pozitie pt. ca asa cum ati precizat e un post cu foarte multe responsabilitati si supus la multiple presiuni ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie publica locala. primarie de comuna. Birdean Birdean Sunt angajata contractual referent I la o primarie de comuna. Am absolvit Facultatea de Administratie Publica, Babes Bolyai din Cluj in acest an. Am o vechime ... (vezi toată discuția)
Abuz secretar: casier sau asistent social in primarie hanovra hanovra Sunt un functionar public licentiat in sociologie - psihologie, actualmente ocup un post de casier in cadrul unei primarii. Va rog o parere de specialitate ... (vezi toată discuția)
Vechimea in studiile absolvite alinaeliza alinaeliza va rog mult de tot sa ma ajutati cu in raspuns in temeiul legii. consilierul personal al primarului poate asimila vechime in administratie publica? dar daca ... (vezi toată discuția)