avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate costyanca

Activitate costyanca

Răspuns la discuția program vizita minor
dupa clarificare unui program de vizita stabilit de instanta ,copilul nu vrea sa mearga cu orice pret la tatal lui atunci ce se poate face ca doar no sa oblig copilul sa mearga daca nu vrea,va rog ajutati-ma ........
Răspuns la discuția program vizita minor
poate nu m-am exprimat bine,eu vreau sa il dau da nu pe o perioada asa mare nu pe zile nu pe noapte.exacerez asa in a nu-l da?multumesc
buna ziua
dupa o intalnire cu judecatoarea si fostl sot in camera de consiliu, aceasta a hotarat sa ne intelegem noi, de comun acord asupra unui program de vizita, pe 6 luni, a unui copil minor, care se afla in incredintarea mea, pt. a`l obisnui sa stea cu el.
eu nu am fost de acord cu programul prea lung de vizita. as putea sa fac cumva sa nu il dau? as dori sa las timpul sa treaca si sa hotarasca el(copilul).
Răspuns la discuția modificare program de vizita
Va multumesc mult pot sa zic ca am prins putin curaj, da sa stiti asa este cum ati zis da sa stiti ca .............................orice copil la mama trage indiferent de situatie chiar si daca nu au probleme familiare asta am vazut-o in mai multe familii unde parintii nu sunt despartiti.As vrea sa va mai intreb in situatia de fata eu sunt in recurs cu tatal copilului(noi nu eram casatoriti, urma bineinteles.dar...............)in urma programului( daca urmariti am mai scris eu despre ce este vorba)eu nu am fost deacord si am facut recurs in fine...................:">eu am apelat la un psiholog si nu stiu bineam facut sau nu ca sa ma poata ajuta sa mai reduc din program ,bine am facut-o pt .ca eram foarte disperat ( evaluarea am facut-o dupa ce copilul venea dfe la el) ca sa vada cum este copilul de afectat.Recursul e pe 21 octombrie si am foarte mari emotii ca nu stiu daca ma va ajuta toate astea( copilul nu a mai fost la el de 2 lulni jumate .imi puteti da un sfat ? va multumesc din suflet
SA STITI CA AM SI APELAT LA UN PSIHOLOG DAR ASTEPT SA VEDEM CE ZICE INSTANTA
eu nu am inteles cum ati zis RALU:">
CE ATI SCRIS ADICA SA ÎL LAS SI O SA DECIDA CAND VA FI EL MARE?
BINE DAR DUMNEAVOASTRA CE ZICETI AR PUTEASA NU FI ASCULTAT IN INSTANTA?
Va multumesc mult, m-ati incurajat foarte mult da chiar pot sa cer si eu sa fie ascultat copilul? va multumesc mult
Buna ziua.am o intebare copilul refuza cu orice pret sa mearga la el bine el nu crede , ar outea fi copilul ascultat in instanta avand o varstra foarte frageda? multumesc foarte mult
bine înteleg dar copilul are doar 4 ani poate nu ma crede taica-su ca nu vrea ar putea fi ascultat copilu in instanta?
buna ziua

in urma cu 4 ani am avut o relatie, in urma careia s-a nascut un baietel. dupa 1 an, nu am mai stat impreuna. anul trecut, tatal copilului m-a dat in judecata pt. stabilirea timpului de vizita. instanta a hotarat ca poate sa il ia tot a 2-a sambata, de la 10 la 12. a facut recurs ai a obtinut un program mai mare. si in vacanta de vara si de iarna. si sa doarma la el. acum am facut eu recurs, pt ca este prea lung timpul de vizita. prea mult. copilul are 4 ani. cum as putea face sa se schimbe programul de vizita? eu nu vreau sa doarnma la el, nici in vacanta de vara nu vreau 4 saptamanai. nici in aia de iarna nu vreau sa il las 2 saaptamani la el. toata vacanta e de 2 saaptamani. va rog ajutati`ma.va multumesc