buna ziua
am si eu o nelamurire
posed un fluturas de salariu din martie 2000, unde e scris:
salar brut 5377420
peste norma 18 (ore) 399659
premii 2235238
pensie 132331 si altele
doresc sa stiu daca pentru orele suplimentare si premii s-au platit contributii la asigurarile de stat? in acea perioada nu exista cass
cei de la institutie spun ca nu s-a platit cass si refuza sa mi le puna in adeverinta
multumesc
m-am pensionat in 2007 din invatamint. Abia acum mi-am scos de la CP buletinul de calcul si vad pe el citeva greseli (ex: sume introduse gresit). Mai pot face ceva in aceasta situatie? Daca in perioada 2000-2006 am participat la toate examenele nationale (capacitate, bacalaureat) in calitate de membra in comisii de evaluare sau de examinare de unde am obtinut sume frumusele (ex: sunt veri in care am luat 3 salarii, unul pe capacitate iar alte doua pe bac-ul din vara si apoi pe cel din toamna) din care stiu ca mi s-a retinut CAS, sume care nu mi se regasesc in buletinul de calcul. Ce pot face in acest caz? Si o ultima intrebare: am lucrat inainte de facultate o perioada de timp (ex: in 1966 am lucrat 51 de zile, s.m.d.) Cum pot transforma aceste zile in luni? Impart 51 la 26 (zile lucratoare) si obtin 1 luna si 25 de zile?
Multumesc pt raspuns
am cerut executare silita la data de 22 iulie 2009 a unei hotariri judecatoresti, in care este vorba de cheltuieli de judecata ce au rezultat dintr-un proces ce viza drepturi salariale. Executarea silita a fost indreptata catre o institutie publica si desi au trecut cele 6 luni de la initierea dosarului executional, nimeni nu "misca un deget". Ce pot face in aceasta situatie? Cui sa ma adresez? Nu stiu a cui este vina, a executorului judecatoresc sau a institutiei publice.
Multumesc anticupat