lichidarea unei firme S.A este posibila prin acordul actionarilor de-asi imparti de comun acord patrimoniul ? Mentionez ca firma nu mai are nici un fel de datorii . Un lichidator imi spune ca nu este posibil decat cu vinzarea patrimoniului prin licitatie si dupa aceea imparirea sumelor rezultate . Ce parere aveti este adevarat ce zice lichidatorul ???
va multumesc , dar cu o floare nu se face primavara , seful de productie care este si tehnicianul firmei este o persoana cu multa experienta insa muncitorii parca sunt batuti in cap le explici cum sa faca , fac cat stai linga fiecare dupa care face dezastru ...le-am pus in vedere ca ricam sa pierdem clientul , sa platim daune si sa inchidem fabrica etc. si nu au fost afectati deloc
john_gry
buna ziua ,
am infiintat de 4 luni o firma cu activitate de productie am creat 90 de noi locuri de munca , timp de 2 luni am platit asa cum am promis salariile si bonurile fara sa cer altceva decat acomodarea cu noul loc de munca si cu pretentiile din partea beneficiarului pt nivelul de calitate si cantitate ... acum muncitorii imi realizeaza cca 10% din cat ar treb. sa realizeze si asta si prost ... risc sa pierd contractul si sa inchid fabrica .... pierd cca 5 miliarde in aceste conditii !!! ce ma sfatuiti ???? inchid si cer daune muncitorilor sau inchid si nu pot face nimic raman cu paguba ??? va multumesc anticipat tuturor care ma puteti ajuta cu un sfat ...
cu respect john_gry:(