Am o problema sper ca ma puteti ajuta,anul acesta am lucrat in strainatate cateva luni si in timpul acesta tatal meu a vandut masina proprietate personala la un prieten de-al lui insa mie nu mi-a dat nici un ban,venind acasa totusi am vrut sa transcriu masina pe numele cumparatorului care insa refuza sau amana de fiecare data acest lucru,asa ca toate actele sunt la el(cartea masinii,talonul etc..) dar cu mine nu are nici macar un contract de vanzare cumparare!
As vrea sa stiu cum as putea sa-l fortez legal sa transcriem masina sau daca nu ramane alta solutie cum as putea sa recuperez masina?
M-am gandit sa fac o plangere la politie ca mi s-a furat masina dar nu vreau sa dau declaratii false ca apoi sa am eu probleme!!
A fost un credit ptr. nevoi personale si mai tine inca 4 ani!Si daca se ofera parintii sa preia acest credit nu se poate face un contract de novatie sau ceva de genu?Problema e ca ei deja sunt trecuti pe lista neagra!
Am urmatoarea problema sper ca ma puteti ajuta!
Acum 2 ani sotia a luat un credit de 12.000 de lei aproximativ si prostia noastra a fost ca a luat ptr. parintii mei.Problema este ca parintii mei avand dificultati financiare de ceva vreme intarzie sistematic cu plata creditului avand si alte credite la diferite banci si din cauza asta noi suntem asaltati telefonic la fiecare astfel de incident;Luna asta deja s-a ajuns la o intarziere de 38 de zile si cred ca se v-a inrautati situatia!
Intrebarea mea ar fii ca dupa cate zile se raporteaza la biroul de credite intarzierea sau mai bine zis dupa atata intarziere suntem deja pe lista neagra?!
A doua si mai importanta intrebare este daca se poate schimba titularul creditului ca noi sa nu mai avem probleme de genul asta!!
Astept raspunsul dvs. cat de urgent se poate!