avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recuperare masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recuperare masina

Am o problema sper ca ma puteti ajuta,anul acesta am lucrat in strainatate cateva luni si in timpul acesta tatal meu a vandut masina proprietate personala la un prieten de-al lui insa mie nu mi-a dat nici un ban,venind acasa totusi am vrut sa transcriu masina pe numele cumparatorului care insa refuza sau amana de fiecare data acest lucru,asa ca toate actele sunt la el(cartea masinii,talonul etc..) dar cu mine nu are nici macar un contract de vanzare cumparare!
As vrea sa stiu cum as putea sa-l fortez legal sa transcriem masina sau daca nu ramane alta solutie cum as putea sa recuperez masina?
M-am gandit sa fac o plangere la politie ca mi s-a furat masina dar nu vreau sa dau declaratii false ca apoi sa am eu probleme!!
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 14:15, 28 Septembrie 2009
Faceti o plangere la politie, descriind faptele exact asa cum s-au petrecut, fara a fi necesar sa mintiti. Deoarece tatal v-a instrainat fara voia dvs.s i fara a avea vreo imputerniucire din partea dvs. ca proprietar autoturismul , si va trebui sa duca lucrurile la bun sfarsit si totodata sa va dea banii obtinuti din vanzare. Practic, un astfel de conflict se rezolva la instanta civila( pentru de dreptul de creanta), insa incercati si asa.
Ultima modificare: Luni, 28 Septembrie 2009
ContSters47264, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Directia inmatriculari - anuntare vanzare autoturism ContSters320352 ContSters320352 Buna ziua. Am urmatoarea problema si nu stiu ce sa fac, va rog ajutati-ma cu un sfat: in urma cu 2 ani am vandut o masina unei persoane din alt judet. Acea ... (vezi toată discuția)
Radierea unei masini vandute miorita_m miorita_m Buna ziua Am si eu o intrebare legata de modalitatea de radiere a unei masini. Masina a fost vanduta ,iar in momentul vanzarii s-a incheiat la un birou de ... (vezi toată discuția)
Radieri auto Remus47 Remus47 O problema mai veche; mai jos redau intrebarea , raspunsul si urmarile de luna decembrie: Am facut plangere contraventionala, s-a judecat si s-a amanat cu ... (vezi toată discuția)