Am primit o amanare asa ca maine am timp sa verific. Astazi o doamna de la onrc mi-a spus ca tre sa pun 4673 cu specificatia mea"lemne de foc":).....nici ea nu stia singur
"lemne de foc" se gaseste in definirea codului caen 4799 din cartea aceea mare pe care o au ei la onrc sau........presupuneti?
Am primit o amanare asa ca maine am timp sa verific. Astazi o doamna de la onrc mi-a spus ca tre sa pun 4673 cu specificatia mea"lemne de foc":).....nici ea nu stia singur
"lemne de foc" se gaseste in definirea codului caen 4799 din cartea aceea mare pe care o au ei la onrc sau........presupuneti?
am inteles termenul depozit:D:...dar banuiesc ca lemnul de foc achizitionat de mine sta in depozit(sta in curte sau orice altceva) pana la gasirea la cumparatorului:) ..........mai tot timpul
deci..........4613 e suficient ?la activitati secundare am trecut si depozitari si manipulari la sfatul unui prieten cu lemne de foc
Eu in statut am pus ca si activitate principala 4613 dar astazi am avut ceva dubii pt ca domeniul principal este 461 Activităţi de intermediere în comerţul cu ridicata, ori eu o sa vand 90% persoanelor fizice.
Care e diferenta intre un depozit autorizat sau ocazional?..daca tot veni vorba:D