avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casa de marcat

Buna ziua

vreau sa desfasor o activitate conform cod caen 4673 (comercializare lemn de foc)...am nevoie de casa de marcat sau e suficient chitantier?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai I , utilizator 12:32, 21 Octombrie 2009
Sa comercilizati catre cine, persoana fizica sau juridica? Strict doar catre p.juridice nu va trebuie.
catre ambele categorii de persoane........mai ales catre persoane fizice
Atunci, va trebuie obligatoriu casa de marcat.
Si este, de asemenea, important sa ne spuneti: cum faceti acest comert? Intr-un punct fix sau mergeti cu un mijloc de transport prin sate/orase in cautare de clienti?
Multumesc pt raspunsurile de pana acum.
Este un depozit, deci fix ,dar e o idee pt viitor:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen comercializare lemne de foc Mihai I Mihai I Buna ziua, Infiintez un srl si intrebarea mea este: Pt comercializare lemne de foc e potrivit codul caen 1629? Astazi am fost la onrc olt si mi-a zis ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru vanzare lemn de foc florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am o întreprindere individuală, cod Caen principal 4711- comerț cu amănuntul, și doresc să autorizez la ONRC codul pentru vânzarea lemnului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as vrea sa intreb ce cod caen trebuie pentru comercializarea ... Adiamo Adiamo Buna ziua, as vrea sa intreb ce cod caen trebuie pentru comercializarea peleților brichetelor,lemnului de foc si de constructi, precum si achizitia de camion ... (vezi toată discuția)