prin contract nu am obligatia sa-l si intretin astfel ca in contract scrie doar uzufruct viager si nu se mentioneaza "cu drept de intretinere " , din ceea ce stiu eu nu pot vinde - el nu poate vinde , dar il poate strica ? si daca el strica eu imi pot recupera banii investiti in renovare ?de asemenea eu am cumparat o masina in perioada cit am stat aici are vreun drept si el daca masina imi apartine prin acte in totalitate fiind unicul proprietar?
doresc sa mai mentionez si faptul ca eu impreuna cu familia am decis sa ma mut de la domiciliu , pentru ca am o fetita de 6 ani si imi este frica sa nu faca vreo prostie , ma poate afecta acest lucru in instanta la proces?
multumesc anticipat
am un contract de vinzare-cumparare cu uzufruct viager in favoarea socrului meu , datorita unor neintelegeri grave (pot dovedi ca exista riscul de ami pune viata in pericol mie si familiei mele ) as vrea sa aflu daca el poate ataca acel contract pentru al desface , tinind cont ca va exsista un proces pentru violenta verbala si fizica din partea lui , cu dovezi clare (inregistrari audio , si martori )
multumesc anticipat !
eu am un contract de vinzare cumparare pe jumatete de imobil cu uzufruct in favoarea socrului meu ,soacra ne fiind mentionata in acel contract de asemenea el are acea casa din mostenire (parintii lui ) eu locuesc impreuna cu ei insa socrii mei urmeaza sa divorteze intrebarea mea este - ce drepturi am eu a supra bunurilor lor comune avind in vedere faptul ca eu cu familia mea am investit in casa si bunuri mobile in raport de jumatate (50-50 %) cu fam socrului meu (bineinteles ceea ce sa luat dupa mutarea mea impreuna cu ei )
multumesc anticipat !