Buna ziua,
De curand m-am mutat la casa intr-o zona rezidentiala si impreuna cu alti vecini am vrea sa infiintam o Asociatie de Proprietari care sa ne reprezinte interesele.
Este posibil asa ceva, mai cunoasteti cazuri?
Stie cineva, este nevoie de aderarea tuturor proprietarilor de pe strada?
Este vorba de o conventie civila. Intre timp am vorbit la informatii la Finante, si au spus ca nu trebuie depusa. Am sunat insa pe un Inspector care se ocupa de declaratii si a spus ca trebuie. O sa o depun luni si cu asta basta!
Am o nelamuriere: in anul 2009 pe langa job-ul obisnuit am avut un contract cu o asociatie de cercetare, in urma caruia am castigat o suma. De la contabila asociatiei mi s-a spus ca a fost platita contributia de 16% catre stat si nu mai trebuie sa depun declaratia 200. Contabila de la firma unde lucrez imi spune ca trebuie sa depun declaratia, dar nu platesc impozit. Am mai intrebat si pe altii si am primit ambele raspunsuri. Ma poate ajuta cineva?
Sunt angajat la o firma care are un contract cu o institutie publica. Ei au facut o cerere la noi sa le livram si instalam un soft care sa monitorizeze activiattea angajatilor (ce programe folosesc, ce mailuri scriu, care este continutul mesajelor, etc.), adica ceva gen Keylogger. Intrebarea mea este legal asa ceva? Si daca il instalam noi la cererea lor, cine este raspunzator daca se dovedeste a fi ilegal?