avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Activitate sergiu2

Activitate sergiu2

Răspuns la discuția Revocare suspendare recurs
aveti idee cat ar putea costa aproximativ asa ceva?
În baza art. 447 alin. 1 Cpp rap. la art. 864 alin. 2 Cp, revoca suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei de 3 ani închisoare aplicata condamnatului pentru savârsirea infractiunii de tâlharie prev. de art. 211 alin. 1, 2 lit. c Cp cu aplic. art. 74 alin. 1 lit. a Cp si art. 76 alin. 1 lit. b Cp.
Dispune executarea în întregime a pedepsei de 3 (trei) ani închisoare.
Face aplicarea art. 71 Cp rap. la art. 64 lit. a teza a II-a si lit. b Cp.
În baza art. 88 alin. 1 Cp, deduce din pedeapsa aplicata condamnatului, durata retinerii din data de 20.11.2008.Cu drept de recurs în 10 zile de la pronuntare pentru procuror si de la comunicare pentru partile ce au lipsit.
Pronuntata în sedinta publica, astazi, 12.11.2010.

(Motivele invocate pe fond au fost: imposibilitatea de a ma prezenta din cauza locului de munca (ffl) si niste neintelegeri cu biroul de probatiune.)(nu am adus dovezi materiale care sa ateste ca lucrez, doar o declaratie a tatalui din care reiese ca stia de situatia mea).

Intrebarea mea este : Ce sanse am sa castig un recurs, si cat m-ar costa, imi caut avocat deoarece am aflat abia azi de decizie si nu mai am mult timp sa cer recurs.

Va multumesc!
Răspuns la discuția talharie/prostie
cum sau unde as putea sa gasesc un avocat bun sa ma reprezinte pe 22 septembrie, ca nu am avut pana acum de aface cu asa ceva si chiar nu stiu cum sa gasesc. Initial am avut din oficiu dar mi-a fost dat muuuult prea tarziu, a 2 a zi la parchet am avut un avocat al familiei dar din nefericire nu poate sa ma reprezinte la acea data asa ca nu am avocat.
Răspuns la discuția talharie/prostie
Nu imi pot aminti unde, dar am citit undeva ca nu se poate retrage plangerea/declaratia daca esti parte vatamata in caz de talharie
acum 1 an an comis-o, asa de iscusit am fost ca am regretat in secunda in care m-am trezit cu poseta femeii in mana( 70 ani), si am incercat sa i-o innapoiez dar era speriata tipa si am fugit pana la un trecator (cu gandul sa i-o dau lui) care m-a lovit si a chemat politia, am fost dus peste 12 ore in fata procurorului, i-am spus ce am scris si aici am recunoscut si regretat si in declaratie si in fata lui si am plecat liber dar s-a inceput urmarirea penala. Azi dupa 1 an am primit citatie ca si inculpat evident. Am vre-o sansa la suspendare? Precizez ca nu am nici un fel de antecedent sau amenda. va multumesc anticipat

partea vatamata nu a vrut sa dea nici declaratie nici sa mearga la politie, dar politistii s-au rugat cu cerul si cu pamantul sa mearga si pana la urma a dat declaratie. M-ar ajuta cu ceva daca as merge cu un tort si niste flori la partea vatamata sa o rog (daca este posibil) sa isi retraga declaratia sau plangerea?