avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Revocare suspendare recurs
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Revocare suspendare recurs

În baza art. 447 alin. 1 Cpp rap. la art. 864 alin. 2 Cp, revoca suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei de 3 ani închisoare aplicata condamnatului pentru savârsirea infractiunii de tâlharie prev. de art. 211 alin. 1, 2 lit. c Cp cu aplic. art. 74 alin. 1 lit. a Cp si art. 76 alin. 1 lit. b Cp.
Dispune executarea în întregime a pedepsei de 3 (trei) ani închisoare.
Face aplicarea art. 71 Cp rap. la art. 64 lit. a teza a II-a si lit. b Cp.
În baza art. 88 alin. 1 Cp, deduce din pedeapsa aplicata condamnatului, durata retinerii din data de 20.11.2008.Cu drept de recurs în 10 zile de la pronuntare pentru procuror si de la comunicare pentru partile ce au lipsit.
Pronuntata în sedinta publica, astazi, 12.11.2010.

(Motivele invocate pe fond au fost: imposibilitatea de a ma prezenta din cauza locului de munca (ffl) si niste neintelegeri cu biroul de probatiune.)(nu am adus dovezi materiale care sa ateste ca lucrez, doar o declaratie a tatalui din care reiese ca stia de situatia mea).

Intrebarea mea este : Ce sanse am sa castig un recurs, si cat m-ar costa, imi caut avocat deoarece am aflat abia azi de decizie si nu mai am mult timp sa cer recurs.

Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Noiembrie 2010
sergiu2, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters170716 , utilizator 12:36, 17 Noiembrie 2010
Puteti accesa sectiunea "Consultanti" si puteti alege un specialist in drept penal.
Il puteti apoi contacta prin mesageria privata sau prin alte modalitati de contact (le gasiti in profilul afisat al consultantilor) si, dupa caz, stabili conditiile/termenii colaborarii/reprezentarii/asistarii.

Sansele, in cazul dvs. sunt raportate la "continutul dosarului" si la "motivarea instantei" si este inutil sa primiti aici, pe forum, sanse iar decizia instantei (in recurs) sa vi le spulbere.

Da,este foarte greu de estimat ceva.
Cert este ca daca nu va angajati avocat pt a va apara cat se poate de bine nu se va schimba nimic...
aveti idee cat ar putea costa aproximativ asa ceva?
Domnul meu,
Sansele cu un avocat sunt mai mari sa ramaneti liber.
Parerea mea este ca nu cat va costa este intrebarea, ci de ce nu l-ati cautat pana acum in loc sa stati pe chat.
Uite asa ati pierdut inca o zi, si v-au ramas mai putine pentru ca avocatul sa studieze dosarul.
Angajati astazi un avocat!!!#-o#-o#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu Rrs Rrs Buna ziua, Mă aresez dumneavoastră cu o problemă a unei cunoştinţe, în speranţa că putem găsi un sprijin sau o părere. Cunoştinţa respectivă ... (vezi toată discuția)
Suspendare supraveghere perioada ? mariusgl11 mariusgl11 decizie penala 2012 decembrie 07.03.2012 Ora estimata: Complet: C16F Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: I. În baza art. 7 alin. 1 rap. la art. ... (vezi toată discuția)
Condamnat pentru abandon de familie- nu inteleg dispozitivul sentintei flavii flavii VA ROG SA-MI EXPLICATI SI MIE CE SOLUTIE SA DAT . Solutie: În baza art. 305 alin. 1 lit. c C.p. cu aplicarea art. 37 alin. 1 lit. a C.p. şi art. 3201 ... (vezi toată discuția)