avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Activitate barbu_alexandra_maria

Activitate barbu_alexandra_maria

Buna ziua
am o factura cu marfa si discount ,marfa costa de ex 2lei si discountul tot 2 lei.
Intrebare : se poate inregistra marfa cu pret 0? Daca da conform carei legi?

Va multumesc anticipat!
Buna ziua,
am pe aceeasi factura marfa si discount...de ex. am marfa care costa 2 lei si discount tot 2 lei.
Intrebare: Pot introduce marfa cu pret 0? Daca da conf carei legi?
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția divort prin notar
pai atunci daca la primarie e gratis acolo voi merge:)
Multumesc frumos!!!
Răspuns la discuția divort prin notar
va multumesc pentru promtitudine!!
buna ziua,as dori sa stiu si eu care este pretul pentru un divort prin notar.va multumesc anticipat!!
Buna ziua,
va rog sa ma lamuriti in legatura cu aceste contracte;o societate care cumpara si vinde cu ridicata produse consumabile(detergenti,cosmetice etc) este obligata sa intocmeasca contracte pt fiecare client in parte?Precizez ca exista clienti care cumpara o singura data ,iar in momentul in care i se intocmeste factura nu are timp sa astepte pana i se face si contractul. Daca este obligatoriu acest contract va rog sa-mi spuneti si unde scrie acest lucru,in ce lege.
Va multumesc anticipat !
Buna ziua, sunt in somaj sin nov.2009 acum am aflat ca e posibil ca in cazul in care raman insarcinata sa pot primii indemnizatia de crestere copil.Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca este adevarat,iar in cazul in care este ce trebuie sa fac pt a benefecia de acest ajutor.Multumesc anticipat
Buna ziua, in data de 5 octombrie m i s a incheiat preavizul,nici pana in ziua de azi 12 nov. nu am primit de la angajator adeverintele care imi sunt necesare pt somaj.Imi poate spune cineva in cat timp este obligat angajatorul sa mi puna la dispozitie actele?
Am primit notificarea ,in ea scrie asa:"Imposibilitatea anajatorului de a va oferi alt loc de munca compatibil cu pregatirea dvs profesionala;in temeiul art 40 alin 1 lit a si art 65;art 73 din codul muncii va inainteaza prezenta:NOTIFICARE Prin care vi se aduce la cunostinta ca incepand cu data primirii prezentei vi se acorda un preaviz de 20 zile lucratoare,iar la expirarea acestui termen,contractul individual de munca urmeaza sa inceteze in baza art 65 alin 1 din codul muncii" Mie una m i se pare evaziv acest preaviz va rog spuneti-mi si parerea dvs ,imi sunt indeplinite toate drepturile?
Am aflat ca vom fi dat afara cu Art 65 alin 1-angajatorul este obligat sa desfiinteze postul meu economist daca mai este alt economist in firma trebuie sa i desfiinteze si lui postul? In privina sal compensatoriu-am 10 ani de munca pe cartea de munca si 1 an si vreo 4 luni in aceasta firma ,sunt sal care au mai putin ani de munca ,dar mai multi ca mine in acesta firma deci ma indoiesc ca s-au luat dupa asta ,cred ca zic ei "lasa ca astia nu zic nimic le dam un sal si scapam de ei"Pot face ceva in privinta asta? sa i oblig sa mi dea mai mult de un salariu?