apelati la un avocat sa va redacteze actiunea de divort .
pregatiti-va mai bine si nu vi se va mai respinge actiunea .
Observatie: in procesul de divort, intre soti se admit (este singura exceptie)
Inocentia
Buna ziua,
oricine poate fi martor; la divort pot fi si cei din familie.
avocatul dvs. poate sa le puna in discutie credibilitatea si sa ii faca mai putin credibili in ochii instantei.
Avocat Boncu
andreidinax a scris:
si ce e cu toata polologhia asta copiata de pe google? doamna nu se incadreaza in nici o situatie din cele amintite mai sus.
"Polologhia" asta, de care dvs. probabil auziti pt. prima data, reglementeaza printre altele competenta instantelor in materie matrimoniala si in materia raspunderii parintestiti fata de copiii comuni, pronuntate cu ocazia actiunilor matrimoniale.
In ceea ce priveste situatia doamnei, ea a scris ca:
"Mentionez ca sotul meu este in Romania din luna ianuarie si are un certificat de inregistrare de la Politia pentru straini, cu o adresa de resedinta in Romania. Eu am revenit legal la adresa parintilor mei - adresa de domiciliu.
Din moment ce amandoi au resedinta in Romania, instanta competenta e instanta romana.
Q.E.D.
Simplu: sunteti amandoi in Romania cu domiciliile/resedinta legale? Divortati in Romania.
Primul pas: faceti demersurile pentru recunoasterea hotararii de divort in Romania si transcrieti si certificatul copilului.
Al doilea pas: introduceti cererea de divort.