avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Activitate paulacristina23

Activitate paulacristina23

De aproape un an de zile detin o arma neletala de autoaparare,omolagata si procurata in mod legal,acum cateva zile am descarcat un foc de arma in plan vertical la domiciliul personal(casa cu teren) deoarece cu o noapte precedenta a fost necesara incarcarea armei cu cartus pe teava(auzisem un zgomot ciudat in curte).In urma acestui incident am fost chemata de organele de politie(de la comuna)in vederea cercetarilor deoarece un vecin ce locuieste la o distanta de 800m imi facuse o reclamatie cu privire la faptul ca s-a speria de zgomotul cartusului.AM DAT O DECLARATIE IAR ULTERIOR arma mi-a fost ridicata in vederea cercetarilor iar acum imi cere si permisul de prt arma spunandu-mi ca cazul a fost preluat de procuror....:ONELAMURIRILE MELE SUNT LEGATE DE ACTIVITATEA POLITISTILOR DIN COMUNA SI A PROCURORULUI DACA ESTE LEGALA?LEGALITATEA SESIZARIII FACUTE DE VECIN....DREPTUL POLITISTULUI DE A RIDICA ARMA?........VA MULTUMESC ANTICIPAT
Buna ziua ma numesc Cristina si sunt din judetul iasi si de cateva zile ma confront cu o problema destul de acuta.De aproximativ 2ani locuiesc intr-o locuinta de serviciu(a fost a tatalui iar in urma decesului m-am substiuit eu in drepturile lui preluand locuinta de serviciu-un apartament cu 1cam. cu tot cu datorii ,am platit toate datoriile iar persoana juridical mi-a reinoit contractul de chirie pe numele meu urmand ca,ulterior,sa-l cumpar –mentionez faptul k in 2007 o asemenea locuinta de serviciu a fost cumparata de un chirias la suma de 300.000.000lei vechi ) platind lunar o chirie rezonabila de 163lei.Acum 2 zile mi-a venit o instiintare prin care imi adduce la cunostiiinta k pana la data de 15.10.2009 sa imi exprim un raspuns in scris cu privire la cumpararea imobilului dar la un prêt destul de mare 19.000euro si plata trebuie sa o fac cash pana pe 31.12.2009 sau daca nu mi-a dat termen un an de zile sa locuiesc in continuare aici dar cu plata un chirii mult mai mare-la pretul actual al chiriilor.In situatia mea aflandu-se si alte 26 de familii. Va rog din suflet sa imi raspundeti la problema cu care ma confront:este legala masura luata de persoana juridical avand in vedere k imobilulul este o locuinta de serviciu?care este regimul juridic al locuintelor de serviciu si care ar fi cuantumul de suma ca chirie lunara sau care este criteriul dupa care se stabileste pretul de vanzare?Va multumesc anticipat.:((
:)care este regimul juridic al locuintelor de serviciu si care sunt conditiile de cumparare ale unui asemenea imobil?va multumesc anticipat:)
Va rog mult sa imi spuneti care este regimul juridic al unei locuinte de serviciu si care sunt conditiiile de cumparare ale unui asemenea imobil?