Buna seara,
as vrea sa ma lamuriti intr-o problema aparuta pe scara blocului unde locuiesc, daca se poate.Scara pe care locuiesc pot spune ca este o scara cu probleme, cu multi datornici.Am stat fara apa calda mai mult de jumatate de an din cauza datornicilor care nu au platit si cei de la firma care furnizeaza apa si restul serviciilor au oprit apa.Apropiindu-se iarna si in situatia in care urma sa nu avem caldura am facut cerere de debransare catre firmaSC DALKIA , cerere care ne-a fost respinsa de vreo 3 ori. Am fost la primarie si la toate institutiile statului care se ocupa de termoficare si acestia ne-au dat acordul verbal de a ne pune centrale termince de apartament.NOI,4 apartamente ne-am montat centrale ,fara acordul SC DALKIA si acum administratia ne obliga sa platim si caldura de la DALKIA, caldura ce noi nu o primim ,deoarece ne-am debransat . Am vrea sa stim daca exista vreo lege, ceva care sa ne oblige sa platim caldura ce nu o avem( restul apartamentelor au caldura de la DALKIA), DE VREME CE NOI AVEM SEPARATIE DE GAZE si centrale termice de apartament. Sper ca ati inteles cate ceva din relatarea mea... si ne-ati fi de mare ajutor cu un raspuns. Va multumim!
as avea si eu o intrebare: de curand , intrand pe un site, ma trezesc k unul dintre utilizatorii acestui site ,neconvenindu-i ceea ce am scris eu acolo , a cerut ip-ul meu administratorului.acesta i l-a dat.as vrea sa stiu daca este legal?va multumesc anticipat