avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Activitate alexandrabolboaca

Activitate alexandrabolboaca

Răspuns la discuția marfa fara factura
e vorba de marfa pusa in vanzare fara factura (fara receptie intocmita evident).ce sa intampla cel mai grav tinandu-se cont ca este vb de o ilegalitate?
in cazul in care un control al garzii financiare descopera faptul ca firma care are ca obiect de activitate comertul cu amanuntul da sper vanzare marfa fara factura(achizitionata pe persoana fizica) la ce suma se va ridica aprox.amenda?
exista o diferenta intre valoarea reala si pretul final stabilit?adica daca detin un teren in valoare de 20 000 euro dar nu gasesc cumparator in momentul de fata care sa fie dispus sa ofere atat si ma decid sa il dau la o suma de 15000 euro valoarea reala a terenului ramane 20 000 nu-i asa?desi pretul final stabilit e mai mic.va multumesc
Răspuns la discuția ce poate pati angajatorul
si in cazul in care nu detine bunuri personale? i se va face dosar sau va plati in alt mod (nu material)
Răspuns la discuția ce poate pati angajatorul
rectific "nici un angajat nu poate avea castig de cauza?"
Răspuns la discuția ce poate pati angajatorul
angajatul are castig de cauza.daca angajatorul nu va plati ce se intampla?sau nici un angajator nu poate avea castig de cauza?
buna ziua . In cazul in care un angajator intra in faliment si nu mai are cu ce sa isi plateasca ultimele datorii salariale si este dat in judcata de catre salariati pot acestia sa aiba castig de cauza?si in ce consta pedeapsa angajatorului daca nu achita nici acum datoria din lipsa de bani?