avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce poate pati angajatorul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce poate pati angajatorul

buna ziua . In cazul in care un angajator intra in faliment si nu mai are cu ce sa isi plateasca ultimele datorii salariale si este dat in judcata de catre salariati pot acestia sa aiba castig de cauza?si in ce consta pedeapsa angajatorului daca nu achita nici acum datoria din lipsa de bani?
Cel mai recent răspuns: perrla , utilizator 15:00, 11 Septembrie 2009
salariatii vor avea sigur castig de cauza.
1. Hotararea judecatoareasca nu sa da in functie de solvabilitatea angajatorului.
2. Daca angajatorul nu are bani se poate recurge la executarea silita si la sechestru pe bunurile sale.
Daca urmare a vanzarii activelor se vor incasa ceva bani, acestia vor fi impartiti creditorilor, respectand ordinea de preferinta.
Angajatorul sau mai bine zis fostul dumneavoastra angajator/patron, nu va pati nimic in conditiile in care, urmare a analizelor efectuate se constata ca nu are nici o vina pentru situatia actuala a societatii.
angajatul are castig de cauza.daca angajatorul nu va plati ce se intampla?sau nici un angajator nu poate avea castig de cauza?
rectific "nici un angajat nu poate avea castig de cauza?"

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale/insolventa/reorganizare/faliment/recuperare creante! Mb2122 Mb2122 Buna seara! Am castigat prin proces cu firma la care am lucrat drepturile salariale pana la data reincadrarii efective. Pana la judecarea recursului (facut de ... (vezi toată discuția)
Salarii de la firma in lichidare dia07 dia07 Buna ziua Firma la care am lucrat este in insolventa si avem salarii restante . Lichidatorul a zis ca nu poate sa ne repartizeze salariile deoarece intre ... (vezi toată discuția)
Procedura inscriere masa credala encrypted encrypted Buna ziua. Sunt un pagubit al agentiei de turism de care probabil deja ati auzit de ea, Dreams Travel. Acestia si-au depus deja cererea de insolventa urmand ... (vezi toată discuția)