avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate Adrian89

Activitate Adrian89

Ma deplasam pe directia Constantin Voica din directia splaiul independentei si vroiam sa intru pe Mircea vulcanescu am trecut pe culoarea verde a semaforului alaturi de ceilalti participanti fiind aglomeratie am asteptat sa ma pot baga si in momentul ala ma claxona cei din dreapta fiind la jumatatea intersectiei acesta invoca motivul ca am circulat pe culoarea rosie a semaforului si mia retinut permisul pe 30 zile mentionez am martor care era cu mine in masina plus alt sofer din trafic,mentionez ca nu am vrut sa semnez procesul verbal si atunci a luat pe cineva din trafic sa il puna martor care omul habar nu avea si tot nu iam semnat atunci agentul mia spus ca nici nu trebuia sa vorbeasca cu mine si astazi mia venit procesul verbal acasa in care scrie tot felul de blasfemii. Dictez:Alte mentiuni:Nu am fost atent dar era verde,Conducatorul auto se afla singur in autoturism#-o:((.Spuneti-mi ce sa fac va rog io am ajuns la disper :sorry:
Buna tuturor sunt nou pe forum si nu prea ma pricep la calculatoare dar am si eu o problema.
Ieri aflandu-ma intr-o intersectie mai pe scurt la plevnei fiind aglomeratie ma surprins culoarea rosie a semaforului la jumatatea intersectiei iar un agent ma tras pe dreapta sub pretextul ca am trecut pe rosul,mentionez acesta mia luat permisul pe 30 zile si amenda nu am semnat nici un proces verbal plus am si oprit un martor care era in spatele meu in aceeasi situatie ca si mine si atunci situatia sa schimbat agentul a zis ca nici nu trebuia sa discute cu mine..dorinta mea e ce anume trebuie sa fac sa depun plangere impotriva agentului si contestatie pentru recuperarea permisului :(( daca cunoaste cineva situatia mea sa imi explice unde pot gasi si eu formulare pentru plangere si pentru contestatie..Va multumesc Adrian