Ma deplasam pe directia Constantin Voica din directia splaiul independentei si vroiam sa intru pe Mircea vulcanescu am trecut pe culoarea verde a semaforului alaturi de ceilalti participanti fiind aglomeratie am asteptat sa ma pot baga si in momentul ala ma claxona cei din dreapta fiind la jumatatea intersectiei acesta invoca motivul ca am circulat pe culoarea rosie a semaforului si mia retinut permisul pe 30 zile mentionez am martor care era cu mine in masina plus alt sofer din trafic,mentionez ca nu am vrut sa semnez procesul verbal si atunci a luat pe cineva din trafic sa il puna martor care omul habar nu avea si tot nu iam semnat atunci agentul mia spus ca nici nu trebuia sa vorbeasca cu mine si astazi mia venit procesul verbal acasa in care scrie tot felul de blasfemii. Dictez:Alte mentiuni:Nu am fost atent dar era verde,Conducatorul auto se afla singur in autoturism#-o:((.Spuneti-mi ce sa fac va rog io am ajuns la disper :sorry:
Se mai intampla - faceti contestatie in termen de 15 zile de la primirea procesului-verbal la instanta competenta si aduceti ca martor persoana care era cu dvs. in masina...puteti cere si sanctionarea disciplinara a agentului constatator. Mai multe detalii veti gasi in Ordonanta nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor - succes!