Persoana care a furnizat informatiile despre mine a recunoscut. Am luat legatura cu ea si si-a cerut scuze. Nu stiu asta daca este o dovada, sau daca pot dovedi. Nu stiu daca convorbirea telefonica a fost inregistrata undeva.
Ideea este ca pe mine m-a pus intr-o situatie ffffffff neplacuta prin faptul ca alte persoane au aflat informatii despre situatia mea si asta ma nemultumeste, si o simpla parere de rau nu ma prea ajuta.
Buna,
va rog sa ma ajutati sa aflu ce pot sa fac, in cazul in care informatii confidentiale referitoare la contul meu, credite, sold, data scadentei au fost spuse unei alte persoane, fara aprobarea mea de catre o banca, in conditiile in care nu aveam nici un credit restant sau vreo problema.
In contractul de creditare este un punct unde este specificat:"Banca se angajeaza sa pastreze confidentialitatea informatiilor privind imprumutatul si co-imprumutatii, cu exceptia cazului in care aceste dezvaluiri sunt impuse de lege"
Ce pot sa fac, avand in vedere ca banca a incalcat contractul?
Buna,
vreau sa deschid o agentie imobiliara ca si intreprindere individuala. Intrebarea mea este daca este posibil ca pe langa activitatea principala cod CAEN 6831 - agentie imobiliara mai pot avea si una sau mai multe activitati secundare?
O alta intrebare ar fi cu contul bancar...intreprinderea individuala trebuie sa aibe un cod bancar separat, sau poate fi si contul meu personal contul ii-e?