avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitate secundara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitate secundara

Buna,
vreau sa deschid o agentie imobiliara ca si intreprindere individuala. Intrebarea mea este daca este posibil ca pe langa activitatea principala cod CAEN 6831 - agentie imobiliara mai pot avea si una sau mai multe activitati secundare?
O alta intrebare ar fi cu contul bancar...intreprinderea individuala trebuie sa aibe un cod bancar separat, sau poate fi si contul meu personal contul ii-e?

multumesc
Cel mai recent răspuns: C.A. Tamara Lenz , Avocat 10:26, 20 Septembrie 2009
Buna,
Puteti sa treceti mai multe activitati secundare, doar ca trebuie sa aveti pregatire sau experienta in domeniu pentru fiecare categorie de activitati separat.

Succes
platinet a scris:

Buna,
vreau sa deschid o agentie imobiliara ca si intreprindere individuala. Intrebarea mea este daca este posibil ca pe langa activitatea principala cod CAEN 6831 - agentie imobiliara mai pot avea si una sau mai multe activitati secundare?
O alta intrebare ar fi cu contul bancar...intreprinderea individuala trebuie sa aibe un cod bancar separat, sau poate fi si contul meu personal contul ii-e?

multumesc

Re cont bancar: da deschideti cont pe numele PFA -ului dupa primirea codului fiscal de la Administratie.

Succes!
Se pot mentionate activitati secundare insa trebuie sa faceti dovada cunostintelor/experientei in acel domeniu .
Contul PFA se deschide separat de contul personal .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, incadrare caen preducea preducea Buna ziua Pentru incadrarea in CAEN am nevoie de atestat intrun anumit domeniu. Am facultatea neterminata, diploma de BAC uman/filologie, insa voi fi angajata ... (vezi toată discuția)
Explicatii cod caen csabex csabex buna seara, am si eu o intrebare. Am primit certificatul de inregistrare pentru intreprindere individuala, activitatea principala fiind conform codului caen ... (vezi toată discuția)
Agentie imobiliara 2013 mariusvl mariusvl Buna ziua, va rog ajutati-ma cu un raspuns la urmatoarea intrebare: Este nevoie sau nu de absolvirea unui curs de specializare in domeniu pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)