Buna ziua,
va rog ajutati-ma cu un raspuns la urmatoarea intrebare:
Este nevoie sau nu de absolvirea unui curs de specializare in domeniu pentru deschiderea unei agentii imobiliare?
Mentionez ca doresc sa deschid o astfel de afacere si vreau sa indeplinesc conditiile legale in vigoare pentru a-mi proteja afacerea de orice riscuri de acest gen.
Ma intereseaza in primul rand tranzactionarea de proprietatii imobiliare plus promovarea unor proprietati(terenuri) in baza unor contracte de exclusivitate astfel incat orice informatie mi-ar fi de folos.
Va multumesc anticipat.
Nu este nevoie sa dovediti pregatirea profesionala in cazul in care doriti sa infiintati o societate comerciala (ex. cu raspundere limitata) al carei obiect de activitate sa fie in domeniul tranzactionarilor imobiliare.
As dori sa va mai intreb ceva, care cod caen credeti ca ar trebui folosit avand in vedere activitatea pe care doresc sa o desfasor ( tranzactii si publicitate imobiliara).
Pot folosi ca si cod principal codul 6831 (agentie imobiliara) sau ar trebui sa folosesc un cod caen care deriva din acesta cum ar fi:
6810 Cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii
4110 Dezvoltare (promovare) imobiliara
Diferenta de coduri caen
MrFB
Buan ziua!Am inregistrat o firma la ONRC folosind codul CAEN destinat agentiilor imobiliare (6831).Am vazut recent ca mai este un CAEN 6810.Concret care este ... (vezi toată discuția)