buna dimineata ,va multumesc ca ati raspuns la intrebare.da,mai este un mostenitor,nu suntem in relatii bune,am fost chemat in instanta,in calitate de parat,pentru fond-partaj judiciar.acest mostenitor are pretentia ca:sa-i revina lui toata mostenirea ,sa-iplatesc cheltuielile de judecata,cheltuielile pentru inmormintare.va rog sa-mi dati un raspuns in aceasta problema.va multumesc.
buna dimineata, va multumesc ca ati raspuns la intrebare. eu sunt un copil al fratelui celui decedat,botezat de cel ce a decedat,va rog sa-mi spuneti si din ce clasa de mostenitori fac parte,fiind botezat de cel ce a decedat. va multumesc.
termenul de prescriptie asupra unei mosteniri este obligatoriu? .nu am fost instiintat despre acest termen ,si termenul de proscriptie a trecut,ce pot face pentru a intra in posesia mostenirii?va rog sa-mi dati un sfat,va multumesc.
buna ziua unchiul meu a decedat,ca mostenitori sunt fratele unchiului decedat si trei nepoti,un nepot este botezat de catre unchiul decedat. va rog sa-mi spuneti ce cota are fiecare din mostenitori. va multumesc.