avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mosteniri-cota
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mosteniri-cota

revin la intrebare-ma intereseaza impartirea mostenirii intre cei trei nepoti ai unchiului decedat si fratele acestuia. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters98040 , utilizator 10:44, 15 Septembrie 2009
In ipoteza in care nu exista alte persoane cu vocatie succesoratie( sot supravietuitor), nepotilor ( presupunand aici ca este vorba de nepotii de fiu/fiica) le revine intreaga masa succersorala, impartirea intre ei facandu-se pe tulpini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire mona71 mona71 Am o problema in legatura cu partea de mostenire la care avem dreptul eu si fratele meu din vanzarea apartamentului care i-a apartinut bunicii mele. Bunica mea ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren floriancasapu floriancasapu Buna ziua, Am inceput de curand in instanta un proces prin care solicitam impartirea unei suprafete de teren aflata in proprietatea unui unchi care a decedat. ... (vezi toată discuția)
Succesiune hippyske hippyske O matusa a decedat si trebuie deschisa masa succesorala. Nu a avut copii. Are 3 frati in viata si unul decedat. La masa successorala participa si copiii si ... (vezi toată discuția)