Cand sunt sunata ,apelurile sunt scurte dar numeroase,zeci sau sute iar daca se intampla sa raspund,persoana nu poarta dialog,caci stie sigur ca s-ar descoperi.Astfel ca singura modalitate de a-si 'elibera' gandurile o reprezinta mesajele.Pana acum am peste 900. Si toate au continut insultator ,trivial. Daca la inceput am considerat ca sunt doar glumele proaste ale vreunei pers oarecare, acum totul a devenit o tortura psihica. Cred ca faptul ca nu pot dovedi cine este,ii da curajul sa continue.
Singurul lucru pe care il doresc este aflarea acelui nr ascuns,confirmarea,de fapt,a convingerii mele legate de acea pers odioasa..Altfel nu voi putea opri acea persoana. Cu cateva luni in urma mi-am schimbat nr de tel din acest motiv,dar din nefericire ,l-a descoperit.Nu pot face mereu acest lucru.
Va rog sa-mi spune-ti in ce conditii procuratura aproba cererea in care se solicita eliberarea unui desfasurator al apelurilor primite pe telefon,in conditiile in care de 4-5 luni de zile primesc sute de apeluri cu nr ascuns(am convingerea ca provin de pe un nr cu abonament) si sute de mesaje insultatoare,cu continut obscen de pe mai multe cartele telefonice. Am banuieli privind persoana care imi face acest lucru.Mi se spune ca politia nu este in masura sa solicite o astfel de cerere catre compania de telefonie ci numai procuratura.
Este ingrozitor de frustrant sa ai parte de o astfel de problema si sa nu-i poti afla rezolvarea. Nu este posibil ca o pers afectata de atitudinea mizera a unor indivizi 'tulburati' sa nu poata gasi o rezolvare cat de cat facila si rapida a acestor probleme,din cauza unor proceduri intortochiate,lasand cale libera acestora in a-si continua hartuirea. Trec din nou,de 4 luni,va reamintesc, prin asta ,dupa ce cu cateva luni in urma am fost nevoita sa-mi schimb nr de tel din cauza unei astfel de pers. Acum mesajele sunt diferite,murdare,iar apelurile ...zeci sau sute iar eu nu-mi permit schimbarea repetata a nr de tel.Cunosc persoana care imi face acest lucru,neputinta mea nu poate decat sa o satisfaca si sa o provoace in a continua. Se pare ca avem legi 'favorabile' , 'protectoare'...doar teoretic. In rest...cale libera nebunilor.
stiu ca procedura este extrem de greoaie.Desigur ca am o banuiala privind persoana care ma hartuieste insa mi-e foarte greu sa fac dovada acestui lucru.Persoana care ma apeleaza nu poarta nici un dialog atunci cand raspund apelurilor,am convingerea ca apelurile provin de pe un tel cu abonament, in timp ce toate mesajele sunt trimise de pe mai multe cartele ceea ce imi face imposibila blocarea lor ,ptr ca de fiecare data apare un alt nr de cartela. Speram ca printr-o plangere la politie,aceasta sa poata inainta o solicitare catre compania de telefonie, ptr eliberarea unui desfasurator al apelurilor primite de catre mine,astfel incat sa pot obtine aflarea acelui nr ascuns.Este posibila o astfel de rezolvare?
Am remarcat ca sunt multe persoane care sunt hartuite prin intermediul telefonului. Si eu am o astfel de problema.Primesc de 4 luni ,sute de apeluri cu nr ascuns si sute de mesaje dar de pe cartele telefonice,mesaje ce contin cuvinte triviale,vulgare,umilitoare.este infiorator.Sunt absolut convinsa ca este aceeasi persoana. La inceput ,am considerat ca ele sunt doar niste rautati gratuite insa acum ele au ajuns sa ma marcheze negativ prin intensitatea numarului lor si continut.Acum un an am mai trecut prin aceeasi problema timp de 8 luni,atunci insa am hotarat sa-mi schimb nr de tel astfel incat ptr o vreme am avut liniste.Ideea este ca nu-mi pot schimba din nou nr de tel din cauza locului meu de munca,unde imi este imposibil sa il tin secret.(persoana banuita de mine are acelasi loc de munca)Am fost sfatuita sa apelez la politie,si cu siguranta o voi face,insa doream sa stiu daca alte persoane care au avut aceeasi problema au reusit sa obtina o rezolvare favorabila prin ajutorul politiei.