Buna ziua!
Sunt casatorita de aproape 5 ani si am un copil de 3 ani si jumatate. Vreau sa divortez de sotul meu deoarece nu este o persoana responsabila, ofera copilului un model nedemn de o buna dezvoltare a lui din toate punctele de vedere, mie imi arata o nepasare si o lipsa de respect total . Pentru a evita toate neplacerile unui proces de divort la tribunal si pentru a evita costurile crescute , vreau sa intreb daca se poate sa divortam la Starea Civila din Bacau, in situatia in care avem un copil minor, amandoi suntem de acord intrutotul si la partaj si la incredintarea copilului ?
Va multumesc si astept un raspuns
Doresc sa construiesc un hol in fata casei deoarece in momentul de fata avem intrarea direct in camera, e nevoie de autorizatie daca se executa constructia lui din placi OSB placate cu polistiren , si daca da cui trebuie sa ma adresez .
Inca o intrebare, pentru demolarea unei magazii si mutarea constructiei acesteia la cativa metri mai incolo ( 10-15 metrii) necesita autorizatie ?
sunt angajata pe perioada nedeterminata incepand cu 2007, in perioada 2008-2010 am fost in CCC cu primul copilas, in decembrie 2010 m-am reintors la serviciu iar in februarie 2011 am aflat ca sunt insarcinata, urmand sa nasc in luna septembrie 2011. Care sunt drepturile mele , pot beneficia de concediu pre si post-natal dar de indemnizatie de crestere copil. Ce ziceti ?