avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de constructie sau extindere si reparatii?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de constructie sau extindere si reparatii?

Buna ziua !Va rog sa ma ajutati cu un sfat .Doresc sa demolez o bucatarie de vara care este trecuta in contractul de v-cumparare sub denumirea de anexa gospodareasca (bucatarie) construita din gradele acoperita cu tabla si pe aceeasi suprafata de teren sa ridic o constructie din BCA acoperita cu tabla .Pe de alta parte mama care este speriata de costul unei constructii din BCA doreste doar sa inlocuiasca peretii deja existenti cu un altii din material lemnos (OSB).Mentionez ca aceata bucatarie este f. veche fiind construita in anul 1936. Ce autorizatii imi sunt necesare si un pret estimativ al acestor autorizatii daca se poate ?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Tudor2007 , utilizator 21:07, 22 Martie 2016
Nu aveti nevoie de autorizatie pentru imbunatatiri anexe gospodaresti!
Va multumesc f.mult pentru raspuns !
Doresc sa construiesc un hol in fata casei deoarece in momentul de fata avem intrarea direct in camera, e nevoie de autorizatie daca se executa constructia lui din placi OSB placate cu polistiren , si daca da cui trebuie sa ma adresez .
Inca o intrebare, pentru demolarea unei magazii si mutarea constructiei acesteia la cativa metri mai incolo ( 10-15 metrii) necesita autorizatie ?
Buna seara! Am o constructie veche in curte o foloseam pe post de garaj ,vechimea constructie peste 50 de ani ,m-am hotarat sa fac 2 spatii comerciale ,fiind localizata in centrul orasului,am primit certificatul de urbanism pentru repararea si extindere si acum primaria imi cere sa fac PUZ la tot cartierul pentru a merge mai departe cu demersul actelor,pretul Puz-ului in jur de 2000 euro o suma mare pt mine,de ce nu pot sa fac puz doar pe propietatea mea. Exista alta modalitate sau trebuie sa merg cu ei in tribunal?Orice informatie e bine venita.Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inaltime trebuie sa aiba anexele gospodaresti? baxter007 baxter007 ma intereseaza si pe mine ce inaltine trebuie sa aiba o incapere sa o poti trece k anexa gospodareasca si din ce anume trebuie facuta (de ex: daca folosesc la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie anexa LauraMalina LauraMalina Buna seara, Am tot incercat sa inteleg, am tot cautat .. in nici un topic de pe site nu am reusit sa gasesc un raspuns concret. Problema este in felul ... (vezi toată discuția)
Magazie linga gard burvic67 burvic67 Buna ziua Nu sunt un adept al rezolvarii micilor divergente cu vecinii in instanta ,dar vreu sa stiu daca e bine sau nu Anul trecut am ridcat un zid pe ... (vezi toată discuția)