am inteles asta multumesc de raspuns dar mar interesa ce as putea pati in urma unui eventual proces?adik totusi nu e cam mult 1000 euro pt un ochi umflat?
Incep prin a spune ca eram cu prieteni pe insula cand unul din ei a inceput sa ma injure sa ma insulte pe mine si pe prietena mea asta pana cand nu am mai rezistat si iam dat un picior in spate dupa care ma suit pete el.Cand eram peste el nam dat in el doar lam tinut.Neau despartit niste prieteni mam linistit si am inceput sa vb...intre timp a vrut sa imi dea un pumn dar a nimerito pe prietena mea si atunci am ripostat iam dat un pumn de iam spart arcada.a inceput sa ma ameninte ca vine lumea sa ma taie dar nu a venit nimeni si sa dus la spital la pensat dupa care zice ca sia scos certificat medicolegal pe o perioada de 10 zile de ingrijjiri medicale.Azi trebuie sa ma duc la un birou de mediere parca ca mia cerut sai dau 1000 Euro ca sa nu ma dea in judecata.As dori sa stiu ce pot pati dak se ajunge acolo si ce ar trebui sa fac.Multumesc anticipat. Imi cer scz de greselile de ortografie si scz dak nu incadrez corec subiectul.
Buna ziua as avea si eu o intrebare,dar inainte de a va adresa intrebarea trebuie sa va explic situatia prin care trec.
Am avut un accident rutier in care eu am intrat pe o strada fara sa ma asigur,in momentul aceste din partea stanga a intrat in mine o masina care dupa coleziune a intrat pe contrasens si a lovit o a treia masina care circula regulamentar.Din urma acestui accident au rezultat 4 victime.Victimile din prima masina au intrat in spital...una din ele fiind ezternata a doua zi iar celalta peste 3 zile dar ambele au declarat ca nu au nici un fel de pretentie din partea mea.Victimele din a doua masina au stat in spital o singura noapte dupa care sau externat pe propria raspundere parasind localitate in care fusesera internate.Una avea arcada sparta si alta fractura de clavicula.
As vrea sa stiu ce probleme as putea sa am?
Masinile erau asigurate si proprietari isi vor primi bani dar aici vine o alta intrebare,cei de la asigurari ma pot da in judecata pentru asi recupera bani de la mine?
Va rog sa imi raspundeti daca va pricepeti in astfel de cazuri.