avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ajutor! loviri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ajutor! loviri

Incep prin a spune ca eram cu prieteni pe insula cand unul din ei a inceput sa ma injure sa ma insulte pe mine si pe prietena mea asta pana cand nu am mai rezistat si iam dat un picior in spate dupa care ma suit pete el.Cand eram peste el nam dat in el doar lam tinut.Neau despartit niste prieteni mam linistit si am inceput sa vb...intre timp a vrut sa imi dea un pumn dar a nimerito pe prietena mea si atunci am ripostat iam dat un pumn de iam spart arcada.a inceput sa ma ameninte ca vine lumea sa ma taie dar nu a venit nimeni si sa dus la spital la pensat dupa care zice ca sia scos certificat medicolegal pe o perioada de 10 zile de ingrijjiri medicale.Azi trebuie sa ma duc la un birou de mediere parca ca mia cerut sai dau 1000 Euro ca sa nu ma dea in judecata.As dori sa stiu ce pot pati dak se ajunge acolo si ce ar trebui sa fac.Multumesc anticipat. Imi cer scz de greselile de ortografie si scz dak nu incadrez corec subiectul.
Cel mai recent răspuns: kino , utilizator 17:32, 23 August 2010
Puteti apela la procedura medierii, daca si el este de acord, iar aceasta va impiedica un eventual proces ceea ce este de preferabil. Astfel, mediatorul va lua act de intelegerea voastra si va intocmi un proces verbal care are valoare juridica.
am inteles asta multumesc de raspuns dar mar interesa ce as putea pati in urma unui eventual proces?adik totusi nu e cam mult 1000 euro pt un ochi umflat?
Ultima modificare: Luni, 23 August 2010
kino, utilizator
Cel mai probabil veti primi o amenda administrativa.:)
ar putea sa ceara si daune ft mari ? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori, abuz sexual sau cum vreti sa ii spuneti iulian11 iulian11 buna ziua ma numesc iulian si sunt in o situatie grava... nici nu stiu cu ce sa incep vreau doar o parare si va rog din inima sa imi sp clar ce se poate ... (vezi toată discuția)
Bataie. care este încadrarea juridicã a faptei? norby93 norby93 -totul a inceput de la un scandal minor unde un prieten ia dat 2 palmi la unu si eu m-am bagat si i-am dat si eu un pumn - din cate am inteles baiatu a ajuns ... (vezi toată discuția)
Frauda Larisa adela Vasile Larisa adela Vasile am un priten care acum 3 ani a scos bani din banca pt o familie.el avea 19 ani nu lucrase niciodata si nu avea carte de munca ei iau facut una falsa au mers la ... (vezi toată discuția)