Buna ziua!Am o mare nelamurire in privinta parintilor mei adoptivi care m-a infiat in 1990 fiind minor atunci,deoarece aveau o garsoniera pe atunci iar dupa actul de adoptie statul i-a dat un apartament cu 2 camere.Aceasta adoptie s-a facut intre rude (tatal meu bun m-a dat sorei lui) pentru ca ea nu avea copii, cu acte in regula fiind trecuta pe numele lor.Intre timp m-am casatorit iar din cauza neintelegerilor nu am mai locuit impreuna .Tatal adoptiv a murit in 2006 iar atunci mi s-a spus ca nu mai am nici un drept acolo.Luna aceasta am cerut un extras de carte funciara si am aflat ca acestia au vandut apartamentul unui var de al meu cu contract de vanzare cumparare cu drep uz viager in favoarea lor din 2002.Spuneti-mi va rog daca se poate ataca acest act de vanzare cumparare cu uz viager daca varul meu nu poate dovedi ca a platit vreo suma pentru acest apartament.Daca nu se poate considera donatie ?mentionez ca au tinut secret acesti 7 ani de zile si am aflat intamplator din extrasul de carte funciara.Va rog spuneti-mi ce sanse mai am?Va multumesc mult.:)
Buna ziua!Mai exact am fost infiata de sora tatalui meu in 1990 la vremea respectiva aveau o garsoniera iar dupa ce s-au facut actele de adoptie statul i-a dat un apartament cu 2 camere.Intre timp m-am casatorit si nu am mai locuit cu ei din cauza neintelegerilor.Tatal meu adoptiv a decedat in 2006 iar atunci am aflat ca nu mai am niciun drept acolo.Luna aceasta am cerut un extras de carte funciara pentru informare si am aflat ca paarintii mei au vandut apartamentul cu contract vanzare cumparare cu uz viager in favoarea lor din 2002.Mentionez ca au tinut secret acest lucru si as vrea sa stiu daca as putea ataca actul v-c deoarece s-au folosit de numele meu cand eram minora,au dobandit 2 camere iar acum l-au instrainat fara sa-mi spuna avand in vedere ca au trecut 7 ani.Multumesc:(