avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Activitate clauditzza

Activitate clauditzza

acum chiar m-am calmat .MULTUMESC MULT :)
multumesc din suflet :( sper sa nu fie maine nici o problema sa fie totul bine
nu are cum sa ajunga tatal azi si trebuie sa mergem impreuna pt ca trebuie sa reunoasca copilul .cel mai sigur maine mergem dar stau in stres pt ca n-as vrea sa raman fara certificat de nastere la copil :(.Am inteles ca pt certificat de nastere am nevoie de cel constatator si eu nu l-am luat
buna ziua .Am o mare problema si nu stiu ce sa ma fac stau stresata la maxim .Am nascut acum 4 zile ieri m-am externat din maternitate dar nu am scos certificatul constatator al nasterii.As vrea sa stiu daca e vreo problema daca nu l'am scos in termen de 3 zile si daca as putea sa ma duc maine .multumesc
Răspuns la discuția pensia alimentara pentru minori
Problema este ca de la parinti nu beneficiez de nimic .Deci eu ma intretin din veniturile prietenului meu si nu mi se pare oarecum corect sa nu ma folosesc eu de acesti bani cand sunt pentru mine .De aceea vreau sa stiu daca se poate face cumva sa intru eu in posesia banilor....sau trebuie sa se faca vreun act pentru acest lucru precum ca tutorele este deacord ca eu sa iau banii???
Am si eu o intrebare ...Parintii mei au divortat anul acesta si as vrea sa stiu daca pensia alimentara vine pe numele meu eu avand varsta de 17 ani sau pe numele tutorelui.Eu cu acordul lor nu mai locuiesc cu ei ,locuiesc cu prietenul meu de aproximativ un an acesta fiind major.De aceea as vrea sa stiu daca pot intra eu in posesia pensiei alimentare .Multumesc si astept un raspuns daca se poate.