avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Activitate cesi

Activitate cesi

Va prezint ceea ce i s-a intamplat acum o saptamana, vineri noapte,11-12 septembrie, sotului meu: venea, impreuna cu un amic, noaptea, de la munca, cu masina personala. Sotul meu conducea pe banda lui, iar la un moment dat, intr-o curba la dreapta, o alta masina taie curba si il loveste pe sotul meu frontal.In urma accidentului: 2 victime-sotul meu si amicul lui:sotul meu-tripla factura la piciorul drept, amicul lui- in coma, lovit la cap. Cel din cealalta masina (despre care am aflat a doua zi ca era o dubita) nu are nimic. Accidentul s-a produs pe la ora 12 noaptea, iar eu am fost sunata de catre sotul meu pe la 1 noaptea. Nu au fost martori in afara de sotul meu, amicul lui si cel( sau cei) din cealalta masina. A doua zi a venit un politist sa ii ia declaratie sotului meu care i-a explicat cum s-a trezit cu acea masina in fata. Am intrebat ce e cu acel om cu dubita, dar politistul nu mi-a zis decat ca acela afirma ca sotul meu a intrat in el. Cateva zile nu am stiut ce e cu mine si nu m-am gandit decat la starea de sanatate a sotului meu si a amicului lui,care ulterior a iesit din coma, slava Domnului. Ieri , dupa dubla operatie pe care a suferit-o sotul meu la picior,sotului meu i s-a dat la spital un formular in care trebuie sa treaca numele faptuitorului vatamarii, pt a plati probabil spitalizarea, insa politistul nu vrea sa imi dea date despre el. Sunt disperata..nu stiu ce se face in acest caz...nu stiu incotro sa o iau... Nici nu stiu daca am fost prea coerenta in explicatiile pe care vi le dau aici...Va rog sa imi spuneti care este procedura legala in acest caz, de ce mi se spune ca nu am voie sa aflu numele celuilalt implicat in accident, ce trebuie sa faca sotul in continuare, daca trebuie sa faca vreo plangere..Nimeni nu ne spune nimic, va rog, ajutati-ma cu un sfat...