avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Activitate George.Octavian

Activitate George.Octavian

Răspuns la discuția Transferul in alt barou
Da, asa este, nu exista posibilitatea unui transfer in perioada de stagiu. Dar, totusi, nu inteleg de ce exista o astfel de ingradire dat fiind faptul ca nu exista o anumita prevedere care sa interzica in mod expres transferul avocatului stagiar.
Mai mult, anul acesta examenul de primire in profesia de avocat a fost organizat la nivel national, deci nu mai putem vorbi de o autonomie a barourilor.
Răspuns la discuția Transfer avocat stagiar
Exact asa hotarasem sa procedez.
Va multumesc inca o data domnule Costin.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
@andreotti78, in legatura cu afirmatia ta ca acest forum are un trafic asemanator cu al unui site de comert electronic te sfatuiesc sa te interesezi mai bine deoarece conform statisticilor efectuate de trafic.ro, site-ul avocatnet.ro, este pe locul nr.1 in categoria legislatie si pe locul nr. 77 in categoria general, deci sunt foarte putine site-urile de comert electronic care sa il depaseasca ca numar de accesari.
Va multumesc mult.
Multumesc mult Luiza pt informatie. In articolele mentionate de tine este prevazut stagiul profesional, nicidecum posibilitatea transferului unui avocat stagiar.
Din moment ce cap 6 al statutului nu interzice transferarea avocatului stagiar, cred ca este posibila.
Buna Ziua,
Am o nelamurire in ceea ce priveste posibilitatea de a fi transferat intr-un alt barou avand in vedere faptul ca am promovat examenul de primire in profesie. Desi am cautat destul de mult pe acest forum nu am gasit nicio informatie concludenta in legatura cu acest subiect.
Exista posibilitatea de a ma transfera la un alt barou din moment ce am fost declarat admis la un anumit barou, bineinteles cererea fiind sprijinita de motive temeinice?
Am studiat prevederile legii precum si cele ale statutului si nu am gasit nicio norma care sa interzica transferul avocatului stagiar, gandindu-ma la faptul ca ceea ce legea nu interzice, este posibil.
Imi cer scuze daca mai exista un titlu dezbatut pe aceasta tema, dar nu am reusit sa il gasesc.
Va multumesc.