Am inteles, aceasta inseamna ca trebuie sa ma interesez eu cu privire la sentinta. Insa nu mi se pare corect atata timp cat nu se da un termen. Nu-mi vine sa cred ca trebuie sa ma duc zilnic la instanta de judecata sa verific arhivele. In cazul meu, in functie de sentinta data eu sunt obligat sau nu sa ma prezint la inspectoratul de politie si mi se pare normal si firesc sa primesc si eu o instiintare scrisa, dar poate gresesc.
buna , si multumesc pentru raspunsuri. Am incercat sa intru pe portalul instantei de judecat insa de data aceasta cand introduc numarul dosarului nu mai apare nici o informatie despre dosar. Aveti idee de ce nu mai apare in evidente?
Anul trecut pe la sfarsitul lunii Decembrie am fost la Judecatorie pentru un proces si mi sa spus ca sentinta dosarului ramane in pronuntare. Intrebarea mea este daca stie cineva daca voi fi anuntat acasa cu privire la rezultat sau trebuie sa ma interesez eu?
Multumesc pentru opinii, vreau sa mai completez faptul ca pe drumul pe care circulam viteza maxim admisa era de 50 km/h . Autovehiculul care m-a acrosat a avut viteza excesiva...insa in instanta nu se poate demonstra asta . Am chiar o inregistrare audio cu celalalt sofer cand a recunoscut ca avea viteza mai mare decat cea admisa,insa nu stiu daca poate constitui proba la proces. SI mai mult de atat avaria a fost mult prea puternica pentru un 50Km/h. A trebuit sa inlocuiesc toata partea din spate a masini,lonjeroanele, usile din spate , chiar si plafonul a fost curbat.Vreau sa mai spun ca am facut deja contestatie iar in curand voi avea proces. Am sa va tin la curent cu decizia justitiei.
Cu 2 luni in urma am fost implicat intr-un bizar accident rutier fiind lovit din spate .In momentul impactului ma aflam pe acelasi sens de mers cu cel care m-a acrosat din spate la aproximativ 15m de coltul intersectiei de unde am iesit .Mentionez ca eram incadrat complet pe banda de mers inainte si am fost acrosat chiar din spate (pozele pot demostra asta.) A doua zi de dimineata cand am mers la postul de politie sa declaram accidentul agentul de politie a zis ca eu as fi vinovat de producerea accidentului ca nu am respectat semnificatia semnului STOP si nu am acordat prioritate de trecere fiind pe un drum fara prioritate. Eu stiu ca din moment ce am avut suficient timp sa ma incadrez pe banda de mers inainte nu mai intru sub incidenta acelui semn.Ce spuneti voi?