avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate larym1975

Activitate larym1975

Răspuns la discuția carpatica asigurari nu plateste
#-o '' acoperite suspect de CSA''...........NO COMMENT...... ar fi bine sa stiti speta f bine si apoi sa faceti comentarii calomnioase dle Adrian ... Cu tot respectul acordat varstei dumneavoastra v-as ruga sa mai citit putin si despre asigurari ..... Cu respect...
Nu scrie nicaieri in lege ca intra in vigoare la 3 zile de la data publicarii !!!!!!!!! Atentie mai mare please
Daca ai fost solicitata in scris pentru a efectua orele suplimentare este ok ! Daca nu parrea mea este ca nu ai niciun castig de cauza.
Sper sa ai dreptate numai ca gandeste-te ca in momentul in care ajungi la varsta de pensionare calculul pentru aceste luni cand ti se va reduce este mai mic avand in vedere si contributia , nu ? Cum vor face acest lucru as fi foarte curios !!!!
Speta este chiar interesant si deja a starnit multa neliniste!
Este o intrebare cred ca interesanta si anume daca conform noii legi de reducere a salariilor bugetare ar fi normal sa se opereze in cartile de munca si in ce modalitate? Oare printr-un act aditional la contract sau prin decizia ordonatorului ?
Multumesc si astept dezbateri ...
Salutare ! Este o intrebare cred ca interesanta si anume daca conform noii legi de reducere a salariilor bugetare ar fi normal sa se opereze in cartile de munca si in ce modalitate? Oare printr-un act aditional la contract sau prin decizia ordonatorului ?
:D