avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reducerile salariale anuntate se opereaza intr-un fel ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reducerile salariale anuntate se opereaza intr-un fel in cartea de munca?

Salutare ! Este o intrebare cred ca interesanta si anume daca conform noii legi de reducere a salariilor bugetare ar fi normal sa se opereze in cartile de munca si in ce modalitate? Oare printr-un act aditional la contract sau prin decizia ordonatorului ?
:D
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 14:50, 6 Iulie 2010
Buna ziua ! Sigur ca se vor opera modificarile corespunzatoare in cartile de munca dupa emiterea deciziilor de modificare a salariilor emise de angajatori in baza legii 118/2010 , cu modificarea prin act aditional a CIM (acolo unde este cazul ) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerile salariale anuntate se opereaza intr-un fel in cartea de munca sau cum s-ar proceda ? larym1975 larym1975 Speta este chiar interesant si deja a starnit multa neliniste! Este o intrebare cred ca interesanta si anume daca conform noii legi de reducere a salariilor ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 118/2010: diminuare 25%, emiterea deciziilor gianina5 gianina5 Doresc sa aflu daca ati emis deja dispozitiile de reducere a salariului cu 25%, daca da, ati facut-o individual pt. fiecare angajat in parte sau ati emis-o o ... (vezi toată discuția)
Act aditional cim pentru promovare functie fara salariu modificat Nina_C Nina_C Buna ziua Lucrez intr-o institutie administrata de stat. Am dat concurs de promovare in functie asta toamna impreuna cu mai multi colegi. Am primit decizia de ... (vezi toată discuția)