Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie legata de calculul propririi pe venituri si cum ar trebui sa procedez in cazul in care am si alte rate..
Mi s-a pus proprire pe venituri pentru niste daune. Am salariu minim pe economie si mai am 2 rate lunare la 2 banci, in valoare totala de 450 lei. Cat mi se poate retine lunar pentru aceasta proprire? Trebuie sa anunt undeva ca am si cele 2 rate, ca sa mi se ia in calcul si acestea la calculul propririi? Mentionez ca cele 2 rate le platesc lunar din mana, nu mi se retrag automat din contul de salar.
Multumesc!
Am decis sa nu dau o declaratie. Ar fi voluntara pentru moment daca as da-o, si probabil ca ar fi chiar in favoarea societatii care a depus plangere, nicidecum a reclamatului.
Nici nu mai imi amintesc cu exactitate datele, si nici nu vreau sa fiu implicata in nici un fel in aceasta problema. Atata timp cat nu sunt citata de organe competente, ma voi tine departe de toate astea si voi pleca linistita din tara.
Va multumesc pentru timpul acordat si pentru toate invatamintele. In urma lor, am luat aceasta decizie.
va multumesc pentru raspunsuri. mai am o intrebare: in cazul in care numele meu va fi mentionat in declaratie si voi fi citata iar eu nu voi fi in tara, ce se intampla?Normal citatia pentru proces nu se inmaneaza personal? Eu voi sta plecata din tara cel putin cativa ani si chiar nu vreau sa am probleme.
Buna seara
exista o plangere penala impotriva unei persoane si acea persoana este chemata la politie sa dea declaratie. Acea persoana ar vrea sa merg si eu sa dau o declaratie impreuna cu ea, eu-in calitate de martor.Sunt obligata sa merg? ma poate obliga cineva sa merg? Pentru ca eu nu imi mai amintesc datele exacte ale problemei, si nu as vrea sa fiu implicata in aceste probleme dintre aceste 2 societati. Nu as vrea sa ma implic in asa ceva, si nu as vrea sa o declaratie pe care as da-o sa ma implice apoi in procesele dintre ei, pentru ca eu voi pleca din Romania peste putin timp. Ce posibilitati am sa stau departe de aceste probleme?