multumesc mult Alexa, dar pentru acest cod caen nu este nevoie de spatiu de depozitare si ca urmare de fisa urbanism , eu cumpar dintr-un loc si vand in altul.
nu se plateste nici taxa de mediu de 3 %(cel putin asa stiu)
am obtinut anul trecut Ordonanta Prezidentiala impotriva unu PV de la Administratia Financiara .
dar de la finante ne-au comunicat ca prin acea ordonanta a fost stopat sechestrul nu si majorarile de intarziere care curg incontinu pana la terminarea procesului .
este oare corect?
daca pierd procesul platesc si majorari calculate de anul trecut la suma pentru care am obtinut acea ordonanta?
multumesc.
multumesc pantru raspunsul dat , dar sa stiti ca nu am inteles nimik din acel raspuns.
imi pare rau dar nu e pe intelesul meu, poate puteti fi ma explicita.
am vandut masina firmai la inceputul lunii la o persoana , aceasta persoana inca nu a radiat-o , dar intre timp finantele au castigat primul proces intentat de catre noi si vor sa-mi puna sechestru pe cont si bunuri(cel putin asa mi-au zis azi de dimineatza).Poate finantele sa oblige acea persoana sa dea banii pentru masina lor sau nu? masina nefiind achitata integral .
astept raspuns.
am pierdut procesul cu finantele , am facut deja recurs, dar pe comunicarea sentintei una dintre greselile judecatorului poate cea mai mare si de acolo se vede ca el nu a citit legea a fost urmatoarea: " nu sunt considerate cheltuieli deductibile, cheltuielile efectuate cu achizitiile de la persoane fizice (cumparatul de deseuri de la persoane fizice in baza unui adeverinte si a borderoului" dar invoca art.21 (1) din CF.