avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Activitate luci-ana

Activitate luci-ana

Răspuns la discuția firma noua, autorijatii necesre
multumesc mult Alexa, dar pentru acest cod caen nu este nevoie de spatiu de depozitare si ca urmare de fisa urbanism , eu cumpar dintr-un loc si vand in altul.
nu se plateste nici taxa de mediu de 3 %(cel putin asa stiu)
buna ziua,

am o firma noua cu activitatea de comert cu deseuri si as dorii sa stiu ce autorizatii imi trebuiesc, am codul caen 4677
multumesc
am obtinut anul trecut Ordonanta Prezidentiala impotriva unu PV de la Administratia Financiara .
dar de la finante ne-au comunicat ca prin acea ordonanta a fost stopat sechestrul nu si majorarile de intarziere care curg incontinu pana la terminarea procesului .
este oare corect?
daca pierd procesul platesc si majorari calculate de anul trecut la suma pentru care am obtinut acea ordonanta?
multumesc.
Răspuns la discuția masina vanduta
multumesc pantru raspunsul dat , dar sa stiti ca nu am inteles nimik din acel raspuns.
imi pare rau dar nu e pe intelesul meu, poate puteti fi ma explicita.
Discuție masina vanduta
buna ziua,

am vandut masina firmai la inceputul lunii la o persoana , aceasta persoana inca nu a radiat-o , dar intre timp finantele au castigat primul proces intentat de catre noi si vor sa-mi puna sechestru pe cont si bunuri(cel putin asa mi-au zis azi de dimineatza).Poate finantele sa oblige acea persoana sa dea banii pentru masina lor sau nu? masina nefiind achitata integral .
astept raspuns.

am pierdut procesul cu finantele , am facut deja recurs, dar pe comunicarea sentintei una dintre greselile judecatorului poate cea mai mare si de acolo se vede ca el nu a citit legea a fost urmatoarea: " nu sunt considerate cheltuieli deductibile, cheltuielile efectuate cu achizitiile de la persoane fizice (cumparatul de deseuri de la persoane fizice in baza unui adeverinte si a borderoului" dar invoca art.21 (1) din CF.