avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... este sau nu corect
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

este sau nu corect

am obtinut anul trecut Ordonanta Prezidentiala impotriva unu PV de la Administratia Financiara .
dar de la finante ne-au comunicat ca prin acea ordonanta a fost stopat sechestrul nu si majorarile de intarziere care curg incontinu pana la terminarea procesului .
este oare corect?
daca pierd procesul platesc si majorari calculate de anul trecut la suma pentru care am obtinut acea ordonanta?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 11:38, 2 Octombrie 2009
ARTICOLUL 120 Cod procedura fiscala
Majorari de intarziere

(1) Majorarile de intarziere se calculeaza pentru fiecare zi de intarziere, incepand cu ziua imediat urmatoare termenului de scadenta si pana la data stingerii sumei datorate, inclusiv.
Parerea mea este ca dobanda curge in continuare, obligatia existand. Dumneavoastra ati contestat masura sechestrului nu inexistenta datoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul penalitati de intarziere flori_c flori_c Buna ziua .As dori sa aflu modul de calcul al penalitatilor de 2%[b] pe luna sau fractiune [/b][b]de luna [/b].Atat pentru 10 zile intarziere cat si pentru 30 ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe locale madalina.lacatus madalina.lacatus Conform OG39/2010 la impozitele si taxele locale , pentru neplata la termen se calculeaza majorari de intarziere de 2% pe luna sau fractiune de luna. Se mai ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri CONSTANTIN PETRUTA CONSTANTIN PETRUTA Cum se calculeaza majorarile la un impozit pe cladiri persoana juridica datorat din 2009 achitat in martie 2013, de exemplu in suma de 1056? Care este baza ... (vezi toată discuția)