avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... masina vanduta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

masina vanduta

buna ziua,

am vandut masina firmai la inceputul lunii la o persoana , aceasta persoana inca nu a radiat-o , dar intre timp finantele au castigat primul proces intentat de catre noi si vor sa-mi puna sechestru pe cont si bunuri(cel putin asa mi-au zis azi de dimineatza).Poate finantele sa oblige acea persoana sa dea banii pentru masina lor sau nu? masina nefiind achitata integral .
astept raspuns.

am pierdut procesul cu finantele , am facut deja recurs, dar pe comunicarea sentintei una dintre greselile judecatorului poate cea mai mare si de acolo se vede ca el nu a citit legea a fost urmatoarea: " nu sunt considerate cheltuieli deductibile, cheltuielile efectuate cu achizitiile de la persoane fizice (cumparatul de deseuri de la persoane fizice in baza unui adeverinte si a borderoului" dar invoca art.21 (1) din CF.
Cel mai recent răspuns: ContSters103173 , utilizator 15:54, 30 Septembrie 2009
Puteati si dvs. sa mergeti sa o radiati din evidentele politiei. Ati declarat la finante ca nu mai sunteti dvs. proprietar ? ,ati incheiat cu acea persoana vreun contract de vanzare-cumparare ? Finantele trebuie sa se judece cu acea persoana , ea trebuie sa fie introdusa in cauza . Spuneti la termen ca numai aveti legatura cu procesul si obligati finantele sa introduca in cauza persoana careia i
multumesc pantru raspunsul dat , dar sa stiti ca nu am inteles nimik din acel raspuns.
imi pare rau dar nu e pe intelesul meu, poate puteti fi ma explicita.
daca aveti contract de vanzare cumparare incheiat cu persoana respectiva, finantele trebuie sa se judece cu ea. obligatia dumneavoastra era sa ii anuntati pe cei de la finante ca nu mai sunteti proprietarul masinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat cmin cmin Problema mea este urmatoarea: am cumparat o masina de la cineva , am facut contract de vanzare-cumparare, actele masinii sunt la mine doar ca acum ... (vezi toată discuția)
Hg nr.44 din 2004 nacl nacl [b]HG nr.44 din 2004 prin care se aprobă Normele de aplicare a Codului Fiscal [/b] Astfel, in conformitate cu pct.122, alineatele (2) şi (3), Titlul ... (vezi toată discuția)
Recuperarea unei creante. ContSters221184 ContSters221184 Buna ziua!!!! Am imprumutat pe un prieten cu niste bani , ca si garantie am facut un contract de vanzare-cumparare batut la masina ne autentificat de notar pe ... (vezi toată discuția)