avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Activitate Radu Mihai

Activitate Radu Mihai

In anul 2009 am contactat un credit de refinantare de la o banca care fiind acordat gresit si ilegal in acelasi timp din vina unui angajat al bancii m-a facut sa platesc in acelasi timp pentru 3 luni 4 rate in locuri diferite.Cu promisiunea ca situatia se va rezolva am tot achitat rata la banca ce mi-a acordat creditul de refinantare pana in 2011 la inceputul anului dupa care in urma dezinteresului lor am refuzat sa mai platesc.Acum sunt amenintat in stil camataresc de o firma de recuperare cu executarea silita desi nu am girat cu absolut nimic. Cum ma sfatuiti sa procedez ?
Din mai multe motive nu am mai putut plati leasingul la masina.Acum sunt amenintat incontinuu cu executarea silita desi am inapoiat-o.Cum se poate rezolva aceasta problema avind in vedere ca mi-au scazut considerabil veniturile ?
Discuție Leasing auto
In anul 2008 am luat un automobil in leasing.Dupa unele neintelegeri cu firma respectiva,am intirziat cu plata si am predat masina in 2009.Dupa vreo vreo 7 luni m-am trezit cu somatii de la o firma de recuperari in care mi se cer 7000 de euro adica cam treisferturi din valoarea automobilului.
Cum sa procedez pe cale legala pentru a diminua aceasta suma la un nivel corect si rezonabil ?