avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... initiere executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

initiere executare silita

In anul 2009 am contactat un credit de refinantare de la o banca care fiind acordat gresit si ilegal in acelasi timp din vina unui angajat al bancii m-a facut sa platesc in acelasi timp pentru 3 luni 4 rate in locuri diferite.Cu promisiunea ca situatia se va rezolva am tot achitat rata la banca ce mi-a acordat creditul de refinantare pana in 2011 la inceputul anului dupa care in urma dezinteresului lor am refuzat sa mai platesc.Acum sunt amenintat in stil camataresc de o firma de recuperare cu executarea silita desi nu am girat cu absolut nimic. Cum ma sfatuiti sa procedez ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:32, 22 August 2012
Formulati contestatie la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita andre75 andre75 Buna ziua Ca urmare a intarzierii de plata a unor rate, banca mi-a reziliat contractul (credit de nevoi personale fara garantie ipotecara). Am apelat la un ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit neachitat balantamr balantamr Am facut un credit la Volksbank unde am girat cu apartamentul. Au aparut probleme, rate neachitate, etc, credit declarat scadent si dat spre executare silita. ... (vezi toată discuția)
Executare complicata actual actual Buna ziua, ma numesc Tudor Dan sunt din Alexandria, jud. Teleorman si am o problema mai complicata, la care sper sa primesc un raspuns pe acest forum. Prima ... (vezi toată discuția)