avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita leasing auto
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita leasing auto

Din mai multe motive nu am mai putut plati leasingul la masina.Acum sunt amenintat incontinuu cu executarea silita desi am inapoiat-o.Cum se poate rezolva aceasta problema avind in vedere ca mi-au scazut considerabil veniturile ?
Cel mai recent răspuns: Adriana Vasilescu , Contabil 20:50, 9 Iulie 2011
Chiar daca ati predat masina societatii de leasing, probabil mai aveti datorii catre ei (rate de leasing neachitate pana in momentul predarii masinii, asigurari etc). Acesta ar fi motivul pentru care societatea de leasing va ameninta in continuare cu executarea silita. Tot ce puteti face este sa mergeti la ei si sa ajungeti la o intelegere privind reesalonarea datoriei pe care o mai aveti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata ContSters280833 ContSters280833 buna seara,vreau sa va cer un sfat sau ajutor din partea celor specializati in astfel de probleme.In anul 2007 am luat o masina in leasing,iar in anul 2010 ... (vezi toată discuția)
Leasing, geo-vem geo-vem Am avut o firma care a intrat in faliment,sa incheiat procedura sa respins cererea de atragere raspundere,am avut o masina luata in leasing,am dat masina sa o ... (vezi toată discuția)
Executare silita-calitatea de garant eugen mocanu eugen mocanu Sunt in situatia de garant la un contract de leasing impreuna cu o alta persoana(un leasing luat pe firma,noi fiind asociati).Firma nu a mai putut plati ... (vezi toată discuția)