Am avut o firma care a intrat in faliment,sa incheiat procedura sa respins cererea de atragere raspundere,am avut o masina luata in leasing,am dat masina sa o preia alta firma ,cesionare ,au vrut in prima faza dupa aia n-au mai vrut din niste motive ieftine mai vroiau bani eu numai aveam,le-am predat masina in regula pe proces verbal,acum ma trezesc cu incuviintare excutare silita.Mentionez ca masina era pe societate probabil odata ce au fost inscrisi la masa credala si au sters datoria din actele dumnealor cu ocazia incheierii falimentului,au ramas si cu masina in regula ,rog ajutatima ce ar trebui sa fac si daca este normal ,#-oeram cu ratele la zi,na mai mers firma.
Multumesc!
Firemi de Leasing cu proces verbal , doresc prin executare sa le platesc ratele ramase neplatite,cam vreo 2 ani , dar cel mai tare este ca eu am adus firma am semnat contractul firma care trebuia sa preia masina a dat cecuri totul era ok, nu inteleg cei cu intimidarile astea?tot eu sunt vinovat?
Faceti contestatie la executare si solicitati sa se constate caracterul abuziv al clauzei conform careia trebuie sa platiti cu titlu de daune-interese restul ratelor neachitate.
Incercati si o conciliere directa cu firma de leasing. Luati legatura oricum cu un avocat, pentru a face demersul necesar in termenul legal.