avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Activitate ernest1

Activitate ernest1

Legatura? Care legatura? Sa fim seriosi. Cand pronunti ITM, pronunti AMENDA, stress, timp pierdut, nedreptate, lipsa de ntelegere. Nu se poate sa cadem intr-un asemenea ridicol ! Legea e de partea angajatului si numai a lui? PAI sa va deschideti dvs. d-lor de la ITM firme ( dar sa nu aveti serviciu si la stat)sa vedeti cum este sa platesti salarii la timp, sa nu ai datorii la buget, sa fi in regula cu toate documentele , sa platesti amenzi pentru reclamatii nefondate si tu sa nu stii de unde ti se trage macar, pentru ca asa doreste inspectorul zelos. Cam asta este legatura dintre ITM, angajator, inspectori,etc prin Bacau. Si sunt convins ca va trebui sa revin pe aici cu nume si exemplificari concrete.
Nu se mai poate in acest fel. Legea aceasta a fost facuta numai de sindicalisti? CEI CARE O TIN INTR-O GREVA. Nu mai bine am munci , in loc sa emitem atatea pretentii ?
Pai nu e chiar asa de ok... Gabriela. Chiar daca ai acte corecte tot o iei pe cocoasa.. Si mai e un aspect care tine de sanatatea noastra. Stesul. Cum poti sa muncesti, sa lupti pentru supravietuire, caci asta inseamna sa ai o firma in ziua de azi, cand ai controale peste controale. De fapt aceste controale ar tebui sa aiba rolul de a te invata sa nu gresesti, un rol de indrumare..., dar nu-ti spune nimeni nimic. Te amendeaza pur si simplu. De fapt cred ca acesta rolul ITM sa incaseze amenzi. Cursurile obligatorii de PSI , costa o groaza de bani. Ale cui sunt aceste firme domnilor? Unde sunt abuzuri... de acord sa se intervina.Nu sunt de principiul sa-mi bat joc de oameni neremunerandu-i sau istovindu-i cu ore multe de program,.. [editat]